Gokkast Empire

gokkast empire

Gokkast Empire is een van de favoriete gokkasten van VIP Powerlounge. De gokkast bestaat uit een aantal verschillende spellen waardoor het spelen op deze gokkast zomaar niet zal gaan vervelen. Wanneer je op het plaatsje van de gokkast klikt zal VIP gokkast Empire direct worden ingeladen. Voor de uitgebreide spelregels van deze gokkast lees je hieronder verder.

Gokkast Empire Basisspel

Het basisspel van gokkast Empire bestaat uit 3 rollen waarop gespeeld kan worden op één winlijn.

  • Minimale inzet is 10 credits per draai / klik
  • Credit waarde = 0,10 euro

Autohold functie

De autohold functie op gokkast Empire is standaard niet ingesteld. Uiteraard kun je wel rollen vasthouden bij potentieel winnende combinaties maar deze worden niet automatisch vastgehouden.

Gokkast Empire Winbanken

Op gokkast Empire beschik je over 6 winbanken waarop je gewonnen credits kunt sparen. Zodra een winbank vol is worden de credits automatisch doorgezet naar de winbank erboven die een grotere waarde heeft en zodoende meer punten kan stallen.

Wanneer je op de select button klikt kun je punten uit de winbank doorzetten naar de supermeter om het bovenspel te spelen of naar je tegoed bijschrijven vanwaar je veder kunt spelen in het onderspel

Gokkast Empire 0-10 spel

Indien je direct op het bovenspel van gokkast Empire wil spelen kun je credits door middel van et 0-10 spel in één keer doorzetten naar de supermeter vanwaar je op het bovenspel kunt spelen om zodoende voor de grote prijzen te spelen.

Gokkast Empire Supermeter

Winsten op gokkast Empire kun je doorzetten naar de supermeter door je gewonnen credits te sparen. Vanuit de supermeter kun je het bovenspel spelen waarbij je de mega prijzen kunt winnen. De supermeter kan maximaal oplopen tot maar liefst 10.000 punten.

Gokkast Empire Bovenspel

Het bovenspel van gokkast Empire bestaat uit een rollenspel met 4 rollen en 10 winlijnen
Je inzet in het bovenspel kun je bepalen door middel van de “Choose bet combi“ button. Er kan gespeeld worden op 5 winlijnen waarbij per draai 50 punten worden ingezet of op 10 winlijnen waarbij 100 punten worden ingezet.
Prijzen in het bovenspel kunnen oplopen tot 2000 credits wanneer er 3 gelijke symbolen vallen op één van de winlijnen.