Gokkast Hell’s Bells

gokkast hellsbells

Gokkast Hell’s Bell’s is een zeer bijzondere VIP Gokkast met een duivels thema. De VIP gokkast is speciaal voor echte High Rollers want je kunt op 8 verschillende manieren inzetten tot een maximaal van 200 punten. Wanneer je op het plaatje van de gokkast klikt wordt de gokkast direct ingeladen en kun je de kast direct bespelen. Voor de uitleg van alle spellen die op gokkast Hells Bells te vinden zijn lees je hieronder de uitgebreide uitleg.

Hells Bells Basisspel

Het Gokkast Hells Bells basisspel bestaat uit een traditioneel rollenspel met 3 rollen waarop je kunt winnen op maximaal één winlijn. Je hebt altijd 3 gelijke symbolen op de winlijn nodig om tot een winnende combinatie te komen. Gewonnen punten kunnen gespaard worden bij het tegoed of doorgezet worden naar de Bellmeter. Tevens kun je gewonnen punten verdubbelen door middel van het Hells Bells Gamble Spel.

  • Minimale inzet is 10 credits per draai / klik
  • Credit waarde = 0,10 euro

Autohold functie

De autohold functie op gokkast Hells Bells is standaard niet ingesteld. Uiteraard kun je wel rollen vasthouden bij potentieel winnende combinaties maar deze worden niet automatisch vastgehouden.

Hells Bells 0-10 spel

Op VIP gokkast Hells Bells kun je punten automatisch doorzetten naar de Bellmeter van waaruit je direct op de hogere inzetten / bovenspel kunt spelen

Hells Bells Gamble Spel

Wanneer je in het onderspel van gokkast Hells Bells punten wint kun je ze proberen te verdubbelen in het Hells Bells Gamble Spel.

Hells Bells Bellmeter

De Gokkast Hells Bells Bellmeter is de winmeter van waaruit je op het bovenspel met de hogere inzetten kunt spelen. De Bellmeter kan maximaal oplopen tot maar liefst 16.000 punten! Een gigantisch hoog aantal dus waardoor je flink kunt inzetten in het bovenspel.

Hells Bells Bovenspel

Gokkast Hells Bells heeft niet echt een apart bovenspel. Er is maar één rollenspel bestaande uit 3 rollen. Het zogenaamde bovenspel wordt actief wanneer je op hogere inzetten gaat spelen dan de standaard 10 punten die gelden in het basisspel. Hoe hoger de inzet hoe meer winlijnen er actief worden. Je kunt spelen op maximaal 5 winlijnen.

De volgende inzetten zijn mogelijk in het bovenspel:

  • 20 punten voor 2 winlijnen
  • 40 punten voor 3 winlijnen
  • 60 punten voor 4 winlijnen
  • 80 punten voor 5 winlijnen

Vervolgens kun je de inzetten per winlijn verhogen waardoor je in totaal maximaal 200 punten per draai in kunt zetten. De prijzen die je kunt winnen lopen uiteraard op wanneer je op hogere limieten speelt.

Naast de extra winlijnen kun je je wanneer je vanaf 20 punten inzet speelt je ook qualificeren voor het Hells Bells bonusspel. Tevens kun je wanneer je in het bovenspel speelt en 3 dezelfde duiveltjes op een winlijn heb kans maken op de Mysteryprijs die wel kan oplopen tot maximaal 5.000 punten.

Hells Bells Bonusspel

Het Gokkast Hells Bells Bonusspel wordt actief vanaf het moment dat je met minimaal 20 punten inzet speelt. Je kwalificeert je voor het bonusspel bij 3 gelijke symbolen. In het bonusspel kunnen je gewonnen punten oplopen tot maar liefst 1000 punten.