Gokkast Jokers Time Deluxe

gokkast jokers time deluxe

Gokkast Jokers Time Deluxe is de allernieuwste gokkast van VIP Powerlounge. De allernieuwste VIP gokkast dus met een fantastisch leuk bovenspel bestaande uit gigantisch veel rollen! De Vipgokkast Jokers Time Deluxe lijkt enigszinds op de favoriete gokkast Vertigo maar beschikt over nog meer spellen! Speel direct op de vipgokkast door op de afbeelding te klikken of lees hieronder de uitgebreide spelregels van VIP gokkast Jokers Time Deluxe

Jokers Time Deluxe Basisspel

Het basisspel of Lowergame zoals het onderspel op gokkast Jokers Time Deluxe wordt genoemd bestaat uit een traditioneel rollenspel met 3 rollen waarop je kunt winnen op één winlijn bij 2 of 3 gelijke symbolen. De winprijzen staan afgebeeld op het winplan op de gokkast. Het is belangrijk om in het onderspel een flinke buffer op te bouwen zodat je flink kunt spelen in het uitermate lucratieve bovenspel. De Jokers zijn, zoals je kunt verwachten bij de naam van dit spel, extra aantrekkelijk. In het onderspel geven deze maar liefst direct 2000 credits aan winprijzen. Het is belangrijk goed te sparen want je kunt op deze gokkast niet gebruik maken van het standaard 0-10 spel om punten naar boven toe door te zetten.

  • Minimale inzet is 10 credits per draai / klik
  • Credit waarde = 0,10 euro

Jokers Time Deluxe Auto gamble

Wanneer je in het onderspel op gokkast Jokers Time Deluxe een prijs wint tot 40 punten dan komen je punten automatisch in het autogamble spel terecht. Je punten worden in dit geval verdubbeld of vernietigd. Je hebt hier zelf geen invloed op dus je moet een beetje geluk hebben om de punten in dat geval bijgeschreven te krijgen.

Jokers Time Deluxe Mysteryprijs

In het onderspel van gokkast Jokers Time Deluxe maak je kans op een mystery prijs van 200 punten. Hiervoor dien je op de winlijn kroontjes te sparen die ergens op de rollen vallen. Zodra je een prijs hebt vervallen de kroontjes en moet je opnieuw beginnen met sparen van kroontjes.

Jokers Time Deluxe Winbanken

Gokkast Jokers Time Deluxe heft maar liefst 10 winbanken waarop je credist kunt sparen om het exclusieve bovenspel te gaan spleen. Het totaal van alle winbanken samen wordt weergegven in de zogenaamde Winbank Deluxe. Zo heb je een helder overzicht hoeveel credits je in totaal winst staat in het bovenspel en weet je ook direct op hoeveel rollen je kunt spelen.

Jokers Time Deluxe Bovenspel

Het gokkast Jokers Time Deluxe bovenspel maakt dat Jokers Time Deluxe een echte high stake vipgokkast is. Speel op maar liefst 10 rollen met winlijnen die kriskras door elkaar lopen van links naar rechts en weer van rechts naar links. Iedere 3 gelijke symbolen op een winlijn geeft prijs en je kunt op een heleboel winlijnen tegelijkertijd winnen. Op deze vipgokkasten kun je gigantische prijzen winnen en met een maximale inzet spelen van 450 punten per draai. Zorg dat je genoeg credits spaart om met alle rollen te spelen en zo het uitbetalingpercentage op te laten lopen tot aan wel 98%!

De kroontjes en Jokers zijn extra interessant en geven je recht op de grootste prijzen! Met dit fantastische bovenspel en nieuwe extra spellen ten opzichte van gokkast Vertigo presenteren we bij deze de knaller van het jaar!

De inzetten in het bovenspel van gokkast Jokers Time Deluxe zijn als volgt:

  • Inzet 100 voor 3 rollen (3 winbanken vol)
  • Inzet 150 voor 4 rollen (4 winbanken vol)
  • Inzet 200 voor 5 rollen (5 winbanken vol)
  • Inzet 250 voor 6 rollen (6 winbanken vol)
  • Inzet 300 voor 7 rollen (7 winbanken vol)
  • Inzet 350 voor 8 rollen (8 winbanken vol)
  • Inzet 400 voor 9 rollen (9 winbanken vol)
  • Maximale inzet 450 voor 10 rollen (alle winbanken vol) voor de maximale hoofdprijs van 25600 punten!