Gokkast Turbospinner XXL

gokkast turbospinner xxl

Vipgokkast TurboSpinner XXL is een speciaal voor internet ontwikkelde vipgokkast welke zijn roots heeft in de “Timer” gokkastenlijn. Met prijzen die gelijk in het basisspel tot 2000 punten kunnen oplopen maak je snel kans op grote winsten. In het bovenspel maak je helemaal veel kans om de winmeters helemaal te vullen omdat de prijzen hier standaard gigantisch zijn. Speel de gokkast direct door op het plaatje te klikken of lees hieronder de uitgebreide spelregels van vipgokkast TurboSpinner.

Turbospinner XXL Basisspel

Het gokkast Turbospinner XXL is een basisspel bestaande uit 3 rollen waarop je kunt winnen op één winlijn. Je dient 2 of 3 dezelfde symbolen op de winlijn te krijgen voor een winprijs. De winnende combinaties kunnen flink oplopen. De meest lucratieve prijzen zijn de Zevens en de VIP tekens. Hiermee kun je zelfs in het onderspel alleen al 2.000 punten winnen! De sterren gelden krisskross en zijn dus op 3 winlijnen krisskross geldig en leveren direct 200 punten op.

  • Minimale inzet is 10 credits per draai / klik
  • Credit waarde = 0,10 euro

Auto hold Functie

De autohold functie op gokkast Turbospinner XXL is standaard niet ingesteld. Uiteraard kun je wel rollen vasthouden bij potentieel winnende combinaties maar deze worden niet automatisch vastgehouden. Let dus goed op met het gebruik van de Autoplay functie.

BAR Wildsymbool

Op de derde rol van het basisspel op gokkast Turbospinner XXL staat één Wildsymbool afgebeeld, namelijk het BAR symbool. Wanneer je 2 symbolen hebt en op de derde rol valt op de winlijn een BAR dan geldt de prijs hetzelfde als wanneer je 3 gelijke symbolen zou krijgen.

Turbospinner XXL Auto Gamble Spel

Normaal dien je op gokkast Turbospinner XXL minimaal 2 gelijke symbolen te hebben op de winlijn op prijs te hebben in het basisspel. Indien je echter een kersje op de eerste rol krijgt dan win je 20 punten welke direct in het autogamble spel van gokkast Turbospinner XXL terecht komen. Hier worden je punten verdubbeld naar 40 punten of verloren.

Turbospinner XXL 0-10 spel

Op gokkast Turbospinner XXL kun je weer gebruik maken van het vertrouwde 0-10 spel om punten van je tegoed direct door te zetten naar de winmeters van waaruit je direct kunt spelen op het bovenspel van gokkast gokkast Turbospinner XXL

Turbospinner XXL Win meters

Gokkast Turbospinner XXL bechikt over 4 winmeters waarin je gewonnen credits kunt sparen om zodoende in het bovenspel te kunnen spelen. De winmeters kunnen flink oplopen wat ook wel nodig is aangezien de prijzen in het bovenspel flink kunnen oplopen.

Turbospinner XXL Bovenspel

Het gokkast Turbospinner XXL bovenspel bestaat uit een rollenspel met 3 rollen waarop je kunt winnen op 5 winlijnen. Je zet maximaal 50 punten in op het bovenspel. 40 van de winmeter en 10 van je credits tegoed. Je moet je credits dus goed verdelen over alle meters. De prijzen kunnen bij winnende symbolen oplopen tot wel 2000 punten.