Gokkast Vertigo

vipgokkast vertigo

VIP Gokkast Vertigo is verreweg de meest favoriete gokkast van VIP Powerlounge. Daarnaast behoort deze gokkast tot de populairste online gokkasten van dit moment. In 2008 werd hij zelfs verkozen tot beste gokkast 2008 van Slotpartners. Op deze VIP gokkast Vertigo kun je gigantische prijzen winnen in het bovenspel! Probeer de gokkast direct uit door op de afbeelding te klikken of lees hieronder eerst de uitgebreide spelregels van de gokkast door.

Gokkast Vertigo Basisspel

Het basisspel van vipgokkast Vertigo bestaat uit een traditioneel rollenspel bestaande uit 3 rollen waarop je kunt winnen op één winlijn. Je hebt 2 of meerdere gelijke symbolen nodig om een winprijs aan je tegoed bijgeschreven te krijgen. Indien je in het basisspel een prijs wint kun je de punten niet verdubbelen in een zogenaamd dubbel of niks spel maar zul je ze door moeten zetten naar de winbanken om in het lucratieve bovenspel te spelen.

  • Minimale inzet is 10 credits per draai / klik
  • Credit waarde = 0,10 euro

Gokkast Vertigo Autohold Functie

Op gokkast Vertigo kun je net als bij alle andere vipgokkasten de rollen vasthouden in het basisspel maar dit wordt niet automatisch gedaan. Er zit dus geen autohold functie in het spel van gokkast Vertigo.

Gokkast Vertigo Winbanken

Op gokkast Vertigo is het erg belangrijk dat je de vele winbanken, in totaal 9, weet te vullen. Op deze manier kun je met gigantische inzetten spelen in het bovenspel. De winbanken worden gelijkmatig verdeeld maar per winbank staat aangegeven hoeveel punten je nodig hebt om de winbank volledig te vullen. Je zult prijzen moeten winnen in het onderspel ofwel basisspel om de winbanken vol te krijgen. Er is namelijk geen 0-10 spel opgenomen op gokkast Vertigo.

Gokkast Vertigo Stargame

Wanneer je op gokkast Vertigo 3 sterren weet te sparen welke staan aangegeven in het Stargame overzicht dan maak je kans op een bonus van maar liefst 200 punten in een keer.

Gokkast Vertigo Bovenspel

Het bovenspel van gokkast Vertigo is uniek op het gebied van online gokkasten. Mede door dit prachtige bovenspel is gokkast Vertigo één van de meest populaire gokkasten online. Het bovenspel bestaat uit maar liefst 10 rollen met uitermate veel winlijnen. De winlijnen lopen kriskras door elkaar van links naar rechts en van rechts naar links. Je hebt dus onwijs veel kans op gigantische prijzen. Je kunt wanneer je met een maximale inzet speelt van 450 punten per draai maar liefst een hoofdprijs winnen van 25.600 credits in één keer wat neerkomt op €2.560 euro! De ultieme droom van iedere VIP speler die graag met hoge inzetten speelt!

De inzetten op het bovenspel zijn als volgt:

  • Inzet 100 voor 3 rollen (3 winbanken vol)
  • Inzet 150 voor 4 rollen (4 winbanken vol)
  • Inzet 200 voor 5 rollen (5 winbanken vol)
  • Inzet 250 voor 6 rollen (6 winbanken vol)
  • Inzet 300 voor 7 rollen (7 winbanken vol)
  • Inzet 350 voor 8 rollen (8 winbanken vol)
  • Inzet 400 voor 9 rollen (9 winbanken vol)
  • Maximale inzet 450 voor 10 rollen (alle winbanken vol) voor de maximale hoofdprijs van 25600 punten!