Gokkast Random Runner Ultra

gokkast random runner ultra

Gokkast RandomRunner Ultra is een hele bekende Nederlandse gokkast. De gokkast is zowel bekend van diverse online aanbieders maar ook in de speelhal is de randomrunner erg populair. Vipgokkast Random runner Ultra is echter wel de speciale High Stake uitvoering van deze bekende gokkast zoals je natuurlijk van VIP Powerlounge gewend bent. Speel de gokkast direct door op op het plaatje te klikken of lees hieronder de uitgebreide spelregels van VIPgokkast Randomrunner Ultra

Random Runner Ultra Basisspel

Het gokkast Random Runner Ultra basispel bestaat uit een standaard rollenspel bestaande uit 3 rollen waarop één winlijn geldig is. Er dienen 2 of 3 gelijke symbolen op de winlijn te vallen voor een prijs. Wanneer je echter een kersje op de eerste rol krijgt dan win je 20 punten die worden doorgezet naar het Random Runner Ultra Autogamble spel.

  • Minimale inzet is 10 credits per draai / klik
  • Credit waarde = 0,10 euro

Auto hold Functie

De autohold functie op gokkast RandomRunner Ultra is standaard niet ingesteld. Uiteraard kun je wel rollen vasthouden bij potentieel winnende combinaties maar deze worden niet automatisch vastgehouden. Let dus goed op als er zich een potentieel winnende situatie voordoet dat je niet te snel doorklikt.

Auto gamble Spel

Wanneer je een kersje op de eerste rol krijgt op de winlijn dan win je 20 punten. Omdat 20 punten te weinig zijn om te gebruiken in het bovenspel kun je de punten niet sparen of naar de winbank zetten maar komen ze automatisch in het autogamble spel terecht. Hier moet je geluk hebben of je 20 punten worden verdubbeld of verloren gaan.

Ultra Mystery prijs

Wanneer je in het basisspel van gokkast Random Runner Ultra speelt maak je kans op de mystery jackpot. Wanneer de kroontjes krisskross vallen dan win je de mystery jackpot die wel kan oplopen van 40 tot maar liefst 2000 punten!

Ultra Wildsymbool

In het basisspel van gokkast Random Runner Ultra zitten op de derde rol twee “Ultra” symbolen welke gelden als Wildsymbool in sommige combinaties. Wanneer je twee kersjes, citroenen, sinaasappeltjes, peertjes of blauwe fruitjes hebt en er valt op de derde rol een Ultra symbool bij dan geldt het Ultra symbool als Wild en krijg je dezelfde prijs als wanneer er 3 van deze symbolen op een winlijn zou vallen.

Random Runner Ultra Bovenspel

Het gokkast Random Runner Bovenspel bestaat uit een traditioneel rollenspel waarop je met 40 punten inzet speelt. Je dient eerst punten te winnen in het onderspel alvorens je punten kunt doorzetten naar het bovenspel. Je kunt namelijk niet gebruik maken van een 0-10 spel wat je op veel andere gokkasten van VIP Powerlounge wel terugziet. Het bovenspel van de Random Runner Ultra bestaat uit 3 rollen met 5 winlijnen. De hoofdprijs win je wanneer je drie sterren op één van de 5 winlijnen krijgt. Je wint dan maar liefst 2000 punten in één klap!