Gokkast Multistake

gokkast multistake

VIP gokkast Multistake is een unieke uitgave van VIP Powerlounge. Deze VIP Gokkast is gebaseerd op de traditionele Supatron gokkast en gokkast Superstake die je vast wel kent uit de gokhal of speelautomatenhal. Het grote verschil zit hem uiteraard in de extra spellen en de hoge inzetten waarmee je op deze gokkast kunt spelen. Klik op het plaatje van gokkast Multistake om de gokkast direct in te laden of lees hieronder de uitgebreide spelregels van de verschillende spellen waaruit gokkast Multistake bestaat.

Gokkast Multistake Basisspel

Het Gokkast Multistake basisspel bestaat uit een traditioneel rollenspel met 3 rollen waarop je kunt winnen op maximaal één winlijn. Om tot een winnende combinatie te komen heb je minimaal 2 gelijke symbolen nodig op de winlijn.

  • Minimale inzet is 10 credits per draai / klik
  • Credit waarde = 0,10 euro

Autohold Functie

De autohold functie op gokkast Multistake is standaard niet ingesteld. Uiteraard kun je wel rollen vasthouden bij potentieel winnende combinaties maar deze worden niet automatisch vastgehouden.

Gokkast Multistake 0-10 spel

Op VIP gokkast Multistake kun je punten automatisch doorzetten naar de Winmeter van waaruit je direct op het bovenspel kunt spelen.

Gokkast Multistake Gamblespel

Gewonnen punten in het gokkast Multistake basisspel kun je verdubbelen in het Multistake dubbel of niks gamblespel. De snelste manier om tot een grote winprijs te komen.

Gokkast Multistake Winmeter

Op de Gokkast Multistake winmeter kun je gewonnen punten plaatsen vanwaar je op het bovenspel kunt spelen. De winmeter van de multistake kan onbeperkt oplopen tot ongekende hoogte.

Gokkast Multistake Mystery

Bij 2 of 3 Gokkast Multistake Mysterysymbolen maak je kans op de mystery prijs variërend van 20 tot 1.000 punten of bij 3 multystake mysterysymbolen zelfs van 80 tot 2.000 punten.

Gokkast Multistake Bovenspel

Het VIPgokkast Multistake bovenspel bestaat uit een traditioneel rollenspel bestaande uit 4 rollen waarop je kunt winnen op Multi winlijnen. Bij inzet 40 speel je op een winlijn bestaande uit 3 van de 4 rollen van links naar rechts en rechts naar links. Bij 80 punten inzet komen er diverse winlijnen bij en bij inzet 160 speel je op het maximaal aantal winlijnen zoals aangegeven op het winplan op de vip gokkast Multistake.
Wanneer je drie peertjes, barren of kroontjes op een actieve winlijn krijgt win je maar liefst 1.000 punten in één keer.